Home » Evolutie » 7 mesaje profunde la care încă lumea a mai dat “SHARE” în ultima lună! Apreciez!

Bine ai revenit pe Evoluţia Perfectă!

Primul lucru cu care m-a lovit inspiraţia, astăzi, de dimineaţă a fost să scriu aceste rânduri. De cele mai multe ori îmi planific când scriu ceva, îmi fac cercetarea şi abia apoi trec la aşternut rânduri.

Astăzi totul s-a întâmplat într-un mod total diferit, mult mai spontan şi rapid. 😊

De-a lungul timpului mi-au ieşit în cale o varietate de interpretări la mesaje pe care aleg să le mai împărtăşesc şi reacţia mea la ele:

“Hai mă, iar mă iei cu citate şi cu filosofie?!”

EU: Se pare că DA! Este mesajul care curge prin mine, este cine sunt acum, moment de moment să mă scot şi eu cumva.

“Prea multă pozitivitate, doar despre asta scrii şi promovezi?”

EU: Oare ce ar face partea negativă fără cea pozitivă şi invers, DE CE aş insista doar pe o parte când ambele merg mână în mână?!

“Sunt foarte selectivă în urmărirea paginilor de dezvoltare personală, iar pagina ta o urmăresc cu interes de fiecare dată. Uneori mă relaxează, alteori mă amuză, dar mereu învăţ ceva nou.”

EU: Pot doar să fiu recunoscător în faţa la asemenea mărturisiri sincere. 😊

Ai putea lua în considerare ce am scris mai sus, să te încadrezi în una din cele trei situaţii enumerate sau să fii indiferent, o alegere pe care o vei face mai mult sau mai puţin conştient, pe baza a ce ai fost învăţat până acum.

Am repetat şi încă repet că adevărul este la mijloc de cele mai multe ori şi totuşi în cazul mesajelor profunde, lumea încă este într-o continuă căutare şi evoluţie.

În unele aspecte progresul este evident, în altele este mai puţin şi întrebarea care-mi apare gând când scriu pe aici şi eu este: “Ce este dincolo de ceea ce vezi, auzi şi simţi în acest moment?!

Revenind la mesajele profunde, te invit să arunci o privire peste ce a mai dat lumea “SHARE” (distribuit) pe pagina de Facebook, în ultima lună şi să tragi propriile concluzii:

1. Un semnal de avertizare!

… învaţă să apreciezi tot ce se întâmplă în viaţa ta, unde eşti şi cine este alături de tine, asta mai ales dacă te interesează #evoluţia ta şi a celorlalţi!

Mesaj profund 1

2. Evoluţia ta este legată de cât de repede îţi înveţi lecţiile, pe care viaţa ţi le aruncă în cale. Ce este nevoie să asimilezi zilele acestea?

Mesaj profund 2

3. Este foarte IMPORTANT să o faci.

Mesaj profund 3

4. Cum vezi lucrurile?

Mesaj profund 4

5. O ţintă care se poate realiza: să ajut cât mai mult şi să rănesc cât mai puţin posibil.

Mesaj profund 5

6. Un principiu de viaţă care este în strânsă legătură cu evoluţia. Mai greu să te opreşti astăzi cu atâtea solicitări şi totuşi te lăsa fără energie! Continuă în ritmul tău!

6 exerciţii practice pe care le poţi testa pe propria piele în următoarea săptămână? (poţi trece la treabă imediat): http://evolutiaperfecta.ro/blog/destinul-tau/

Mesaj profund 6

7. Ceva de cugetat astăzi, mâine şi….

Mesaj profund 7

La final…

Care din mesajele de mai sus ti-a atras cel mai mult atentia si DE CE?

Citeste inca un articol pentru progresul tau:

One thought on “7 mesaje profunde la care încă lumea a mai dat “SHARE” în ultima lună! Apreciez!

  1. PXD says:

    Nu vedem lucrurile asa cum sunt
    Vedem lucrurile asa cum suntem noi.

    Foartee adevarat. Poate si din pacate si din fericire

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *