Home » Cunoastere de sine » Bătălia supremă în călătoria ta către măiestrie

Stai relaxat în pat. Îţi spui că este sâmbătă şi meriţi să te relaxezi. Este cald şi bine iar imaginea de afară parcă te descurajează să te ridici.

Te foieşti, te întorci de pe o parte pe cealaltă şi stând aşa de mult la orizontală, corpul tău începe să-ţi dea nişte semnale.

Vrea şi la verticală. Vrea acţiune. Vrea să simtă adrenalină, să simţi briza vântului în faţă când face ceva extrem, aparte.

Această bătălie se dă în toate ariile vieţii.

Când eşti sănătos parcă faci toate lucrurile pentru a deveni bolnav. Unele le faci conştient, altele fără să-ţi dai seama. Te trezeşti la un moment dat că te doare şi îţi doreşti să revii la forma iniţială, să scapi de durerea de măsea cât mai repede.

Unde este “pastila magică”? Smile1

Când eşti singur te gândeşti la relaţiile anterioare ce s-a întâmplat sau îţi imaginezi cum vor decurge lucrurile atunci când vei ieşi cu persoana mult visată, aproape că simţi fiecare moment când de fapt eşti în altă parte. O relaţie te poate învaţa multe atâta timp cât este o direcţie comună, într-o lume care parcă merge mai mult separat.

Când îţi lipseşte “caşcavalul” aproape că faci “orice” pentru a-l obţine, aproape calci pe cadavre, spui că faci “orice”, plăteşti de multe ori un preţ prea mare iar atunci când îl ai, îl risipeşti fără să-ţi dai seama. Uneori pe lucruri şi experienţe pe care apoi le regreţi.

Mai aleg un domeniu din planurile vieţii doar bătălia supremă se dă în fiecare zi.

Crezi aşa ceva? Are sens?

Cu atâtea variante şi opţiuni în jur te mai miri de ce îţi este aşa greu să alegi?

O parte din tine vrea să se distreze, să se bucure de viaţă în timp ce altă să muncească, să progreseze, să ajungă la potenţial maxim.

Aleg cunoaşterea de sine. O etapă importantă în evoluţia personală care presupune să îţi dai timp cu tine, să te joci cu întrebările, să vezi unde simţi că este direcţia cea mai importantă pentru tine.

Poate deja te numeri printre cei care fac asta zilnic, cu perseverenţă însă ţine cont, acesta este un proces mereu în schimbare.

Bătălia supremă este dată de oscilaţia între vertical şi orizontal, între cer şi pământ, între acţiune şi relaxare, între iubire şi ură.

Este o delimitare fină şi capcana să rămâi prins doar într-una este mare. Se spune că echilibru în viaţă este un ideal. Provocarea este să fii mereu în mişcare.

Adaptabilitate şi flexibilitate, perseverenţă, armele de bază ale evoluţiei atunci când duci această bătălie zilnic.

La final …

Fă cum crezi tu!!!

Sursă foto: Devinart

Citeste inca un articol pentru progresul tau:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *