Home » Cine sunt eu?

cine sunt eu

Îmi plac  persoanele curioase la ceea ce se întâmplă în jurul lor, în această lume “nebună“.

Îmi place şi mai mult că te interesează cine îţi scrie aceste rânduri.

Dar cine sunt eu cu adevărat în acest moment?

Dacă stau să mă gândesc bine, să te întrebi “Cine sunt eu” şi să-ţi răspunzi este unul dintre cele mai interesante şi  provocatoare  lucruri pe care le poţi face în această viaţă.

De ce te-ar interesa pe tine cine sunt eu cu adevărat, când ai viaţa ta, ai un timp care îţi este  solicitat la maxim, trăind în era informaţiei, ai problemele tale de zi cu zi, ai o listă de dorinţe pe care ai început sau vrei să le pui în practică şi în acelaşi timp m-aş simţi privilegiat dacă arunci o privire rapidă ca să mă cunoşti un pic mai bine

Sorin Ioan Mihu

 Spun că mă numesc:Sorin Ioan Mihu.

Am părăsit ţara natală sperând că aşa se vor rezolva toate “necazurile mai mari sau mai mici” din viaţa mea, iar acum scriu un mesaj despre asta, aici cu tine.

Am să fiu cât se poate de scurt fiind conştient cum fiecare clipă a vieţii tale este preţioasă şi merită trăită ca atare.

Acum muncesc zilnic  la  viaţa mea, în toate aspectele ei (personal, profesional, spiritual) şi aleg să fac tot ce-mi stă mie în putere, pentru a obţine ceea ceea ce mi-am propus.

Încă un lucru de adăugat este faptul că sunt sunt la început de drum, învăţ zilnic, pun informaţiile primite în practică, văd ce funcţionează pentru viaţa mea, învăţ din experienţele avute şi  merg mai departe.

Am grijă cum pot eu mai bine de trupul, emoţiile şi sufletul meu ca apoi să pot da tot ce am mai bun din mine acestei lumi.

 

Toate aceste lucruri mă vor face să devin cea mai bună variantă a mea şi cumva voi deveni un exemplu pentru ceilalţi, inclusiv pentru tine,  prin faptele mele de zi cu zi.

“În viaţă o  faptă contează cât 1000 de cuvinte!!!”

Mai multe detalii poţi afla din Ghidul Gratuit “Cum să-ţi formezi un obicei nou în 30 de zile din care poţi afla care sunt primii paşi către o provocare reuşită, o activitate aducătoare de rezultate, aşa că descarcă-l acum în formularul din dreapta, completând numele şi adresa ta de email şi aşa vei avea posibilitatea să evoluăm împreună.

Mulţumesc că eşti alături de mine în această călătorie, îmi doresc  să evoluăm împreună  şi mult spor la tot ceea ce îţi doreşti.

Sorin Mihu

PS: Cu cât te întrebi mai des – cine sunt eu cu adevărat, cu atât mai multe răspunsuri vei primi.

Photo@Soare SteFun Photography