Home » Evolutie » 7 intenţii la început de an sau cum îţi creezi realitatea

“Prin intenţie îţi creezi realitatea.” (Wayne Dyer)

În fiecare început de an este o întreagă frenezie în jurul “dorinţelor” personale. Fie că le spui obiective, ţinte sau planuri, am scris un articol în care menţionez: 10 motive pentru care “călătoria” este mai importantă decât “destinaţia”, îl poţi parcurge AICI.

Intenţia acestor rânduri este una diferită. Am publicat tip de 7 zile, primele din acest an, o intenţie pe zi, iar la finalul săptămânii am întrebat comunitatea de pe Facebook dacă merită să le adun într-un articol pe blog. I-am rugat să specifice care a fost mesajul lor favorit. Răspunsurile lor se pot vedea la acest link.

Cele 7 intenţii la început de an, cu câte un comentariu extra la fiecare:

#‎intenţia nr. 1 – dintr-o serie de 7 pe care am pregătit-o pentru acest început de an. Te interesează această idee? Ce intenţii ai pentru următoarea perioadă?

intentia 1

#‎intenţia nr.2 – una “excentrică” aşa la început de an.

intentia 2

#‎intenţia nr.3 – ceva să-ţi aminteşti de fiecare dată când ai o părere mai puţin bună despre tine, de fiecare dată când te uiţi în oglindă, de fiecare dată când te compari cu cei din jur sau te simţi inferior!

intentia 3

#‎intenţia nr.4 – una din misiunile tale principale în acest an, nici eu nu scap!

intentia 4

#‎intenţia nr.5 – un sentiment la intensitate maximă zilele acestea. Mulţumesc pentru ce se întâmplă în viaţa mea, le mulţumesc celor care-mi ies zilnic în cale, celor dragi şi celor care mă susţin (inclusiv acest proiect cu Evoluţia Perfectă). Concluzia: Mulţumesc pentru tot şi mulţumesc tuturor.

Care este primul lucru pentru care ai spune mulţumesc ACUM?

intentia 5

#intenţia nr.6 – curiozitate împinsă la limită!

intentia 6

#intenţia nr.7 – O invitaţie specială aşa de încheierea ciclului de intenţii de început de an, ele însă continuă cu ce crezi tu că este mai bine pentru tine şi evoluţia ta!

intentia 7

Care din cele 7 mesaje ţi-a atras cel mai mult atenţia? Care ţi se potriveşte cel mai bine pentru tine ACUM?

De la om la om,
Sorin Mihu

Citeste inca un articol pentru progresul tau:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *