Home » Evolutie » Îţi vine să crezi aşa ceva? Cum ai ordine în jurul tău, ai ordine şi în suflet?

Da, când ai curăţenie în jurul tău, ai linişte şi în suflet şi în gânduri!

Încă o teorie în plus. Te-ai săturat să tot auzi aşa ceva dar totuşi priveşte atent în jurul tău pentru un minut şi răspunde la intrebările de mai jos!!!

  • Te-ai uitat, totul este în regulă, fiecare obiect este pus la locul lui, în ordine?
  • Simţi nevoia urgenţă să aranjezi mereu ceva, la locul unde te întorci, după ce ai muncit toată ziua, pentru a obţine ceea ce-ţi doreşti?
  • În casa ta, indiferent cum este ea, mică sau mare, eşti mulţumit de ceea ce vezi? Te întorci cu drag acolo după ce te-ai zbătut pentru a supravieţui pe tot parcursul zilei?

Întotdeauna există o modificare pe care o poţi face la casa ta şi am o prietenă, Laura State, care este pasionată de tot ce înseamnă design interior. Ea îţi poate explica ultimele inovaţii dacă apeşi aici.

Mai are rost să-ţi spun că toate pozele pe care le-a postat pe blog ei au fost foarte apreciate, frumosul are o atracţie magnetică oricât ar fi greu de recunoscut!

Revenind, am cunoscut oameni care erau:

poti iubi dezordinea ?

  • obsedaţi de curăţenie“, care suportau cu greu să vadă o pată la ei în casă.
  •  “delăsători” cu privire la acest aspect, în care dezordinea era ceva normal.

Testul cu degetul, de care ţi-am vorbit într-un video trecut, îmi aminteşte că fiecare vede viaţa prin ochii lor.

Totuşi ambele situaţii sunt nişte extreme, fiecare are libertatea să facă ceea ce crede că este mai bine pentru el şi în acelaşi timp până şi cei mai dezordonaţi dădeau dovadă de apreciere, atunci când ajungeau într-un loc ordonat.

Suntem atraşi de tot ceea ce înseamnă ordine, frumos, deşi este mai greu de recunoscut.

Intrebare ajutătoare: Cât crezi că poţi lucra pe un birou plin cu tot felul de obiecte nefolositoare muncii tale, până când mintea ta va fi distrasă?

Urăsc presupunerile, dar  mă gândesc că sigur va fi măcar o singură dată.

Ai observat că până şi natura  pune lucrurile în ordine în felul ei (natura se adaptează mereu).

Cui îi place să stea toată ziua cu mătura şi făraşul în mână?

Cui îi place să cureţe după alţi?

Ştiu, puţină lume se înghesuie.

Am văzut un filmuleţ scurt, la Iulian Novac pe blog şi m-a făcut să înţeleg cum ne place să amânăm de cele mai multe ori lucrurile importante pentru viaţa noastră şi cum credem că “fentăm” viaţa dacă lăsăm micile detalii ce ne înconjoară deoparte.

Principul – “Do it now” sau fă lucrurile ACUM, te ajută să evoluezi.Vezi în video CE şi CUM:

Prin micile detalii mă refer la tot ce ţine de tine de persoană şi lucrurile pe care le poţi face pe parcursul unei zile pentru evoluţia ta. Mă refer la amânarea recompensei. Mă refer să dai acel 110%, de care îţi vorbeam în cea mai tare experienţă de viaţă, să menţii ordine în jurul tău ca apoi să ai ordine în suflet şi în gânduri.

Mai are rost să spun că atunci când ai ordine în jur te concentrezi mai uşor la ceea ce îţi doreşti cu adevărat să faci si clar ai rezultate mai bune.

Tot ce am spus mai sus, legat de ordine, este un obicei, care de asemenea necesită urmarea unor paşii. Îi găseşti în materialul gratuit pe care-l primeşti în momentul în care completezi câmpurile din dreapta articolului.

Vrem libertate totală şi totuşi fără reguli impuse, lumea acesta ar fi un haos total.

Spor cu ordinea şi cu liniştea din suflet.

Sorin Mihu

Ce părere ai despre “ordine”?

Citeste inca un articol pentru progresul tau:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *