Home » Evolutie » Povestea Theonei… călătoria TA, de la prăpastie spre fericire

Rugămintea unei cititoare: să vin cu poveşti reale, cu persoane de succes. Adică exemplu real, palpabil, vizual…

… să vezi unde stă PUTEREA, ce au făcut acei oameni care sunt mai aproape de persoana pe care ţi-o doreşti să devii, una mai evoluată.

Prin lipsa de soluţii pentru aceea boală incurabilă (leukodystrophy), prima poveste a fost una mai tragică , o poţi reciti dacă apeşi ->> aici:

Acum Povestea Theonei… călătoria ta, de la prăpastie spre fericire

Ajungi acasă târziu, după o zi infernală la muncă şi dai drumul din obişnuiţă la televizor sau la laptop, să vezi ultimele ştiri, doar este bine să fii informat.

Şi vezi acolo toate “nebuniile de pe lume“, acte de violenţă, ultima lege, scandaluri, despre cei crunt loviţi de soartă.

Eu primesc ştirile pe mail şi doar selectez ceea ce vreau să citesc. EU ALEG cu ce doresc să mă informez.

Mi-a sărit în faţă povestea unei fete, căruia la 19 ani i-a fost luat totul, prietenii, frumuseţea, viaţa! Aici sunt detaliile =>>Cum a ajuns să aibă doar 29 de kilograme

Dureros şi există o mulţime de asemenea cazuri, priveşte doar atent în jurul tău!

TU simţi durerea ce există acum?

Ai un simţ empatic dezvoltat sau ai devenit imun la aşa ceva?

Te mai atinge ceva?

Fără calităţii extraordinare, eu observ imediat durerea şi bucuria din sufletul unei persoane.

Fiecare este capabil să simtă ce se întâmplă în jurul lui, doar suntem interconectaţi şi între noi circulă o energie puternică.

Ce energie trimiţi universului?

Este predominat pozitivă sau predominat negativă?

Referitor la povestea cu fata de mai sus, acum îţi poţi conştientiza situaţia şi să o accepţi!

Indiferent de durerile din viaţa ta, există acum oameni care o duc mult mai rău  sau  mult mai bine ca tine.

Acceptă că eşti cea mai bună variantă a TA, dovada vie a mii de ani de evoluţie. Cele mai bune decizii sunt cele luate deja si ca urmare începi să trăieşti cu adevărat şi să reduci din negativism.

Theona si noua ei cartePovestea Theonei vine să-ţi arate că există PUTEREA DE A FACE CEVA, chiar dacă acum eşti într-o situaţie dificilă, eşti pe marginea prăpastiei şi s-ar putea chiar să ai nevoie de o voce de încurajare.

Theona este singura care ştie toate detaliile despre povestea ei, vorbeşte despre ele cu inimă deschisă în noua ei carte “Femeia de Succes – Călătoria ta, de la prăpastie spre fericire” Poţi apăsa aici, să vezi cuprinsul cărţii şi ce spun alţi despre cartea ei (sau pe imaginea din dreapta).

Etapele principale prin care a trecut Theona pentru a ajunge la succes:

Etapa #1 – Inconştienţa

A fost perioada în care vocile celor din jur au fost puternice şi  îi spuneau că este important să faci o facultate, să-ţi găseşti sufletul pereche şi să ai copii.

Procrearea este una din misiunile pe care le primim de la mama natură şi este în regulă să o duci la capăt atât timp cât este ceea ce îţi doreşti şi vine din interiorul tău, îţi asculţi instinctele, plus ai alături persoana iubită.

Theona a urmat, fără să-şi dea seama, tiparul societăţii. A întâlnit persoana cu care spera să-şi copieze bunicii, care au trăit fericiţi până la adânci bătrâneţi..

A născut un băiet, David.

Treptat a început să observe că bărbatul pe care l-a ales, este diferit de ceea ce îşi dorea ea şi ceva dureros a început . A căutat alternative să-şi liniştească sufletul şi natura i-a trimis în cale scrisul.

A început să scrie pe un blog  prin ceea ce trece. Un fel de terapie prin scris pentru a se elibera de ceea ce o macina în interior. Blogul ei este femeiadesucces.ro

Femeile, care empatizau cu durerea ei şi  care treceau prin aceeaşi situaţie,  au început să-i citească blogul şi chiar o încurajau  să continue să scrie.

Etapa #2 – Chemarea la aventură

Spuneam în articolul: cum durerea te trezeşte la viaţă, ca suferinţa ar putea fi văzută ca unul dintre cele mai mari “droguri” posibile, pentru că deşi o detestam, mergem inevitabil în direcţia ei.

Suferinţa face parte din viaţa noastră şi pentru Theona,  bătălia gândurilor a început. Pusă în situaţia de a divorţa, să se mute cu serviciul într-un nou oraş, să fie conştientă în permanenţă că are o responsabilitate faţă de ea şi băiatul ei.

Aici, ea a înţeles că este important să-şi asume responsabilitatea şi să facă ceva în acest sens, să acţioneze.

Motivată de dorinţa de ai oferi tot ce are mai bun băiatului, ea şi-a descoperit şi motivaţia interioară, să ajute cât mai multe femei aflate în aceeaşi situaţie şi să vină cu soluţii practice.

Când faci ceea ce îţi place şi eşti destinat să faci acel lucru, ţi se deschid uşii la tot pasul.

Etapa #3 – Refuzul aventurii

Din cauza unor probleme tehnice cu blogul, a pierdut contactul cu toate persoanele care i-au urmărit cu atenţie ceea ce scria, din toată inima.

Chiar dacă motivaţia exista în continuare, a apărut dezamăgirea, delăsarea, CONFUZIA, aşa că a redus din ritmul pe care singură şi l-a impus în legătură cu activitatea pe blog.

Etapa #4 – Întâlnirea cu mentorul

Şi-a propus să ajungă la cursul MIB (Mentorship Internet Business), unde Daniel Zarnescu şi Gratian Sonu s-au asigurat că sunt deschizători de drumuri, pentru toţi cei de acolo.

Ei oferă uneltele şi cele necesare, rămâne de datoria elevilor să-şi ia zborul cât mai sus.

Tot acolo am avut ocazia să o cunosc şi eu personal, deşi îi cunoşteam activitatea online de a scrie.

Oamenii de calitate, interesaţi să ofere valoare maximă se observă de la distanţă!

Etapa #5Trecerea pragului şi acţiunea propriu-zisă

Şi-a ales un bun mentor, pe Daniel, de la care a luat tot ce este mai bun şi odată cu acest lucru şi-a dat voie să treacă peste tot ce o bloca până atunci.

S-a decis că este momentul să pună în practică ceea ce a învăţat de-a lungul timpului, să ofere valoare maximă.

A pornit pe o cărare cu multe necunoscute, multe semne de întrebare.

A renunţat la job, doar cu gândul de a se concentra la pasiune ei.

Lecţie : a renunţat la locul de muncă,  în momentul în care ştia că şi-a asigurat necesarul pe minim 6 luni şi instinctele îi spuneau că este pe calea potrivită.

A renunţat la job, pentru a da tot ce are  mai bun celor care i-au solicitat ajutorul.

Etapa #6Refuzul de a se întoarce

Să fii o mamă singură, cu un băiat în grijă şi fără loc de muncă este o adevărată provocare în lumea în care trăim, care caută să te sperie prin tot felul de ştiri şi prin vocea celorlalţi.

Theona a decis să meargă în continuare pe calea ei, cu aceeaşi ambiţie ca şi până atunci, oferind acel 110 %, de care vorbeam într-un articol trecut şi care este singura cale posibilă către succes.

Jumătăţile de măsură sunt refuzate de mama natură, motiv pentru care numărul celor care se bucură de succes este redus. Doar 2%.

Etapa #7 Primirea recompense, trăirea vocaţiei

A trecut peste testele impuse de mentorul ei, Daniel, a îndeplinit cerinţele acestuia, motiv pentru care a fost acceptată în echipa lor.

A continuat să ofere valoare tuturor femeilor aflate în situaţii disperate. Să fie acolo, să vină cu soluţii şi cu PUTEREA EXEMPLULUI PERSONAL.

Acum recent a scris o carte cu drumul pe care ea l-a parcurs. O poţi comanda aici.

Eu unul aş citi şi aş recomanda la cât mai mulţi oameni capitolul: “CĂSĂTORIA- DE LA MIERE LA VENIN”

Prin felul cum s-a comportant în această perioadă, Theona a dat dovadă de calităţii esenţiale în călătoria prin viaţă.

Curaj, ambiţie, răbdare, amânarea recompense, creativitate, proactivitate, la care se adaugă multă muncă.

Toate acestea au fost direcţionate către a oferi valoare maximă.

Ea vine cu puterea exemplului, că se poate reuşi inclusiv în România, chiar si acum. Arată că există speranţă.

Atâta timp când îţi doreşti cu adevărat şi mergi pe direcţia viselor indiferent de ce îţi trimite viaţa în cale, pe tine poate să scrie EVOLUŢIE.

Văzând etapele Theonei, TU în care crezi că eşti acum?

Ţine cont că fiecare îşi are propriul drum, doar că anumite caracteristici sunt comune în direcţia succesului şi există doar două direcţii;

  • Involuţie
  • Evoluţie

TU NEGOCIEZI CU TINE PE CARE DINTRE CELE DOUĂ O ALEGI. Pauzele se includ tot la involuţie, datorită ritmului alert în care se mişca totul în ziua de astăzi.

Vreau să adun cât mai multe poveşti de acest gen, dacă ai în jurul tău vreo persoană care crezi că merită menţionată pentru valoarea oferită acestei lumii,te invit să scrii un comentariu, cu care sunt motivele tale.Scrie un comentariu cu profilul de Facebook:

photo by: herlitz_pbs

Citeste inca un articol pentru progresul tau:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *